torstai 27. syyskuuta 2012

Äiti on kovin iloinen esikoisestaan ja esikoisen puolesta. Lapsi, joka hitaasti tutustuu toisiin lapsiin, on ilahduttavan hyvin leikkinyt iltiksessä toisten poikien kanssa. Joka kerta kun olen hakenut kotiin, on ollut toisten kanssa leikkimässä. Tänään oli jopa jalkapalloa mennyt pelaamaan toisten kanssa. Sitä en olisi hevillä uskonut : ) No, sai ehkä pikkasen intoa jalkapalloa kohtaan kun luokkien välisessä ottelussa oli torjunut maalilla niin hyvin, että luokkakaverit olivat valinneet hänet maaliin toiseenkin peliin :)

Se, miksi olen iloinen toisen puolesta on se, että sijaisopettaja oli eilen tokaissut hänelle: "susta tulee isona kyllä matikkanero" ja kuulemma oma opettaja on myös sanonut niin...Poika siis rakastaa matematiikkaa ja tekee innolla lisätehtäviä kun kirjan perustehtävät on tehty. On saanut myös opettajalta lisämonisteen, jossa on vaikeampia laskuja. Kertotaulut sujuu jo loistavasti. Yllätti vanhemmat laskemalla 12x12 ja 50x50 päässään. Vanhempien piti hetken laskeskella itse, että menikö oikein... :D

Pienemmällä taas on uusi kaveri päiväkodissa, samanikäinen tyttö. jä nämä höpsöttelevät niin kovasti yhdessä, että tädeillä on naurussa pitelemistä :D Tytön äitikin totesi tänään :"nuorta rakkautta"

Huomenna pitää mennä katselemaan nuoremmalle talvihaalaria. Tarjosin hänelle kohtuuhintaista Jonathan-haalaria mutta ei kelvannut. Haluaisi Travallen tähtihaalarin. Mistäköhän sellaisen vaan löytäis.




1 kommentti:

  1. http://www.travalle.fi/talvi-2012/leikki-ikaisten-toppahaalarit.html travallen omasta nettikaupasta?

    VastaaPoista