sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Uusi yritys aloittaa blogin pitäminen

Uusi yritys tämän blogin kanssa. Onkohan siitä jo ainakin 2 vuotta kun olen viimeksi aloitellut ja keskeneräiseksihän se jäi. Tänään kuitenkin innostuin kun kuulin ystäväni pitämästä blogista ja siellä kävinkin jo vierailulla. Ihania ompeluksia ja upeita kankaita!!! Voi kun itsekin osaisi...

Kävimme siis tänään Riihimäellä synttäreillä. Pojat mankuivat etukäteen, että miksi pitää lähteä niin kauas mutta tykkäsivätkin kovasti synttäreillä olla. Iso autorata ja hienot Legot tekivät vaikutuksen niin ekaluokkalaiseen kuin 5v pikkuveljeenkin. Ja vielä isoakin isompi sähköinen junarata :)

Äiti taasen iloitsi lukioaikaisten ystävien tapaamisesta. Voi kun näkisi ystäviään useamminkin!

Pojille laitettiin päälle kauluspaidat juhlan kunniaksi. Muuten niitä ei tulekaan käytettyä. No eipä ollut kunnon kuvia omista pojista siis kuvaa, jossa olisi vain omat pojat  kun ei viitsi muiden kuvia tänne laittaa. Tässä 5v leikkii legoautolla :)

3 kommenttia:

  1. Tuo on kiva kuva, juuri niitä eläviä toimintakuvia, aitoja:) Komea herrasmies tutkii tiiviisti auton hienouksia.

    Kunpa noita syntympäivä olisi useammin; sen verran kivoja tapahtumia ja hyvä syy nähdä vanhoja ystäviä!!

    Mukavaa syyskuun vikaa viikkoa pojille myös!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Villakissa :) Hölmöä, et pitää Rixuun asti matkustaa, et nähdään. Voisko ajatella jotain tyttöjen iltaa jonkun luona seuraavaksi kun Rixun ystävä tulee tännepäin???

    VastaaPoista
  3. Heips,ja anteeksi, kun kommentti tulee näin jälkijunassa.. Mutta siis tuo olisi ainakin mun mielestä tosi kiva idea!! Rixulasta taidetaan tulla mahd. joulun alla.. Toi pitää muistaa, ajoissa:)

    VastaaPoista